Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. janien

  Als (ex-)moedertaal- en vreemdetalenklerares duits interesseert uw wiki me mateloos. Dit laatste woord kan overdreven klinken, maar als absolute beginner-tweepuntnuller wil ik veel bijleren. Sinds een jaartje en enkele maanden heb ik een ‘litblog’ (categorisering van kenners van de UGent) en die bevalt. Ik opende onlangs ook een wiki’tje voor Duits, maar dat staat er slechts als luchtkasteel(tje). Hopelijk kan het nog wat worden … Van een specialist als u heb ik alles te leren … Gelukkig kom ik hier een lichtend voorbeeld tegen als een schitterende ster die me de weg wijst. Heerlijk, toch!
  Vriendelijke groeten
  janien van The Sausage Machine
  en http://di-da-deutsch.wikispaces.com

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This