Select Page

Videoblog met Viddler: Moving Learning 2007 – Global Learning Alliance

Ik had afgelopen vrijdag een bijzonder leuk gesprek met Robert Bezemer en Han Sterks van Global Learning Alliance. Zij zijn ook sponsor van Moving Learning 2007. Interessant om hun visie eens te horen op opleidingen. En leuk om ook te horen hoe ze nieuwe media daarbij betrekken.
Ik heb hieronder de video neergezet vanuit Viddler. Viddler? Ken je dat niet? Ik kende het ook niet tot enkele dagen geleden. En ik moet zeggen, het is geweldig!! Waarom?
1. de kwaliteit van de video is veeeeeeel beter vergeleken met YouTube e.d. Ik heb bij deze video precies hetzelfde gedaan als anders. Dus oordeel zelf.
2. en wat ik heel bijzonder vind, is de mogelijkheid van reacties geven en taggen IN de video. Wow, social videoing! Met die tags kun je dus ook die fragmenten bekijken die je interessant vindt.  Ga maar eens met je muis over de video heen en je ziet bovenin de mogelijkheid om tags en comments te gebruiken.

Probeer gerust eens een comment uit. Onder de video zie je de comment en tags mogelijkheid. Jawel als lezer/kijker, kun je dus nu reacties geven IN de video en zelf tags toevoegen IN de video. En ga maar eens met je muis over de timeline onder de video en je ziet waar je naar toe kunt springen. Dus je kunt nu ook die passages bekijken die jij interessant vindt.
Voor het testen van Viddler heb ik zowel tags als comments toegevoegd in ondedrstaande video.


 

Link naar de video in Viddler

Download de Windows Media Video (wmv, 83 mb, 15.22 min)
Download iPod video versie (m4v, 83 mb, 15.22 min)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Hans on Experience

    Podcast Moving Learning 2007: Global Learning Alliance

    De video van het gesprek met Han en Robert heb ik al eerder geblogd. Voor de liefhebbers hier de audio van het interview met Robert Bezemer en Han Sterk van Global Learning Alliance als podcast. Link voor download: interview Robert Bezemer en Han Sterk…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This