Select Page

Videoblog met Viddler: Moving Learning 2007 – Global Learning Alliance

Ik had afgelopen vrijdag een bijzonder leuk gesprek met Robert Bezemer en Han Sterks van Global Learning Alliance. Zij zijn ook sponsor van Moving Learning 2007. Interessant om hun visie eens te horen op opleidingen. En leuk om ook te horen hoe ze nieuwe media daarbij betrekken.
Ik heb hieronder de video neergezet vanuit Viddler. Viddler? Ken je dat niet? Ik kende het ook niet tot enkele dagen geleden. En ik moet zeggen, het is geweldig!! Waarom?
1. de kwaliteit van de video is veeeeeeel beter vergeleken met YouTube e.d. Ik heb bij deze video precies hetzelfde gedaan als anders. Dus oordeel zelf.
2. en wat ik heel bijzonder vind, is de mogelijkheid van reacties geven en taggen IN de video. Wow, social videoing! Met die tags kun je dus ook die fragmenten bekijken die je interessant vindt.  Ga maar eens met je muis over de video heen en je ziet bovenin de mogelijkheid om tags en comments te gebruiken.

Probeer gerust eens een comment uit. Onder de video zie je de comment en tags mogelijkheid. Jawel als lezer/kijker, kun je dus nu reacties geven IN de video en zelf tags toevoegen IN de video. En ga maar eens met je muis over de timeline onder de video en je ziet waar je naar toe kunt springen. Dus je kunt nu ook die passages bekijken die jij interessant vindt.
Voor het testen van Viddler heb ik zowel tags als comments toegevoegd in ondedrstaande video.


 

Link naar de video in Viddler

Download de Windows Media Video (wmv, 83 mb, 15.22 min)
Download iPod video versie (m4v, 83 mb, 15.22 min)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans on Experience

    Podcast Moving Learning 2007: Global Learning Alliance

    De video van het gesprek met Han en Robert heb ik al eerder geblogd. Voor de liefhebbers hier de audio van het interview met Robert Bezemer en Han Sterk van Global Learning Alliance als podcast. Link voor download: interview Robert Bezemer en Han Sterk…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This