Blogging with my tablet

I am writing this on my tablet pc. With handwriting. Must do it in English. great to see that the software is recognize my handwriting. My daughter says: Cool dad! Don’t you need a keyboard? Ha this is fun. Now I can even write without using separate characters. Wow man this is fast !
Great feature! Love this. It feels like a new way of interaction with your computer. And it is fast! Just as normal writing. And my writing is terrible. But not for this software. Ok let’s save this baby.
First enter the tags. And then hit publish.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Marc

  Hans, besides the technique which will be fascinating for sure, I don’t understand your enthousiasm about the speed of writing. You’re blogging “And it is fast! Just as normal writing.” I would say, it’s slow just as normal writing. Do you really write a post in less time using this tablet pc instead of using a keyboard? I hardly can’t imagine, unless your typing speed isn’t that high.
  I’m waiting for great voice recognition software, that should increase our blogging speed!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Marc, it seems that you can read my mind 😉 I was just experimenting with the voicerecognition on my tablet.
  And of course I cannot write as fast as I think or talk. But it is fascinating to see that the handwritingrecognition seems to understand my terrible writing. And writing feels as a more natural way of working for me.
  But again, those are just experiments. I will capture a video with this next week which I will post here.

  Antwoord
 3. Stan Segers

  Hi Hans,
  Is “my tablet” still running with Windows XP, or did you upgrade to Vista? Back at NewLevel, I had the opportunity to do this with Vista (can’t remember if it was Beta2 or RC1). My experience with Vista back then in Dutch was about equal to Windows XP SP2 in English. If you want, I can help you set it up.
  For reference, the permalink. http://blogs.newlevel.nl/training/2006/08/tabletpc_vista_.html

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Ha stan, ‘my tablet’is actualy Tulip’s tablet, so there is no Vista on it and I cannot upgrade 🙁
  It should be great to test the Vista functionality in dutch.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This