Select Page

Was jij op de BETT? Wij niet.

Ik was daar niet. Op die BETT. Dus heb ik nu wat gemist of niet? Hhmm, misschien zijn er wel mensen die ervaringen willen delen hier. Dus laat het me weten of je daar iets gevonden hebt wat interessant was, of juist niet, wat waren de trends of waren die er niet? Kortom: alles om ons eens bij te praten uh te laten lezen is welkom. En voor één keer mag je in de reacties ook de links ‘spammen’ naar je foto’s, video’s of andere bijdragen smile_regular
Stuur maar in die bijdrages en ik plaats ze hier of zet even een reactie onder dit berichtje.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Willem

  “Wij wel” kan ik zeggen,want ik ben dit jaar zelfs samen met mijn vrouw naar de BETT geweest!
  Achteraf zie ik nu dat ik daar helemaaal niet veel berichten over op m’n weblog geplaatst heb, maar er is natuurlijk wel wat te vinden:
  http://www.karssenberg.nl/weblog/2007/01/digimemo.html
  De waarde van de BETTshow wordt vooralduidelijk als je vlak daarna naar de NOT gaat: Wat een verschil!
  Natuurlijk waren er op de NOT een aantal electronische borden te vinden, maar de BETT hing er mee vol. Ze zijn daar gewoon veel verder (is mijn indruk). Het is ook een mooie beurs,maar zoals ik een jaar geleden al zei: je moet er geweest zijn:
  http://www.karssenberg.nl/weblog/2006/01/je-moet-er-geweest-zijn.html

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This