Select Page

Internet Explorer 7: slecht leesbare tekst en verwisselde letters opgelost

Ik heb sinds kort Internet Explorer 7 geïnstalleerd in Windows XP. Tja, had ik voordat ik er erg in had. Via Automatische Windows Update…Dat is dus een nadeel van de automatische update. Dan krijg je iets waarvan het de vraag is of je dat wilde. Maar goed, ik wilde IE7 toch wel eens uit proberen dus heb het maar laten staan.

2 probleempjes
Nu kreeg ik 2 onhebbelijkheden er gratis bij, namelijk:
– teksten in o.a. Outlook veel slechter leesbaar.  Het leken wel een soort plaatjes.
– diverse tekens op mij toetsenbord op een andere plek.

Oplossing

Na wat surfen kwam ik bij de oplossing die bij ComputerTotaal kort wordt beschreven.
– Ga in je IE browser naar Extra –> Internet opties –> Geavanceerd –> multi-media –> Altijd ClearType voor HTML gebruiken en zet deze optie UIT.
– daarna browser opnieuw opstarten en alles is weer zoals vroeger.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Ann

    Bedankt voor dit artikel! Ik had net hetzelfde probleem, nu is het opgelost 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This