Select Page

FastCGI: testen van een posting

Ik heb fastcgi ingesteld op mijn dreamhost account. Simpel een vinkje aanzetten. Daarna 2 regels toegevoegd aan een .htaccess bestandje, nl.
#AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler fastcgi-script .cgi

Mijn blogtool lijkt normaal te werken. Daarom even een testposting om te zien of ik kan posten. Bij het uitproberen van de reactiemogelijkheid merkte ik wel dat dat nog traag was. Maar misschien was de server toen net bezig met de instellingen aan te passen. Straks nog maar eens kijken.
Eerst maar eens kijken of ik kan posten. Daar gaat ie.

Update: Werkt nog niet naar behoren. Ik heb vervolgens deze methode uitgeprobeerd, maar dan loop ik tegen andere problemen aan zoals mijn tags die dan niet meer werken.
Daarnaast werkt dan de comment functie heel traag, evenals het posten van een bericht. Kennelijk gaat er nog iets niet goed. Later maar eens verder naar kijken. Ik heb nu alles terug gezet naar de oude situatie. Draai dus gewoon weer normaal, zonder fastcgi.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This