Select Page

Draadloos muziek van je mp3 speler op de FM radio

Conceptronic introduceert 3 Lounge’n’LOOK FM transmitters in de Lounge’n’LOOK Collectie. Vanaf nu is het mogelijk muziek vanaf elke draagbare muziekspeler (Ipod®/MP3 player/Discman), mobiele telefoon* of USB memory stick draadloos te beluisteren op de FM radio in de auto, thuis of op een portable radio.
De Lounge’n’LISTEN FM MP3 Player/Transmitter (CLLFMCARU) en FM MP3 Transmitter (CLLFMCAR) functioneren als een brug tussen de door opgeslagen muziek en de FM autoradio. Door een audio kabel aan te sluiten op de hoofdtelefoon aansluiting van een muziekspeler /mobiele telefoon en de line-in van de transmitter, of door een USB memory stick direct aan te sluiten op de USB poort van de transmitter (alleen op de CLLFMCARU) en daarna de radio af te stemmen op de getoonde FM-frequentie wordt de muziek van het device op de radio afgespeeld.

De Lounge’n’LISTEN FM MP3 Transmitter CLLFMBATP is eenvoudig aan te sluiten met de 3.5 mm stereo hoofdtelefoon plug van de transmitter op de hoofd telefoon aansluiting van uw draagbare muziekspeler en stem daarna de FM radio af op de getoonde FM frequentie. De CLLFMBATP wordt gevoed via batterijen of via de adapter die past in de sigaretten aansteker van de auto.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This