Select Page

Draadloos muziek van je mp3 speler op de FM radio

Conceptronic introduceert 3 Lounge’n’LOOK FM transmitters in de Lounge’n’LOOK Collectie. Vanaf nu is het mogelijk muziek vanaf elke draagbare muziekspeler (Ipod®/MP3 player/Discman), mobiele telefoon* of USB memory stick draadloos te beluisteren op de FM radio in de auto, thuis of op een portable radio.
De Lounge’n’LISTEN FM MP3 Player/Transmitter (CLLFMCARU) en FM MP3 Transmitter (CLLFMCAR) functioneren als een brug tussen de door opgeslagen muziek en de FM autoradio. Door een audio kabel aan te sluiten op de hoofdtelefoon aansluiting van een muziekspeler /mobiele telefoon en de line-in van de transmitter, of door een USB memory stick direct aan te sluiten op de USB poort van de transmitter (alleen op de CLLFMCARU) en daarna de radio af te stemmen op de getoonde FM-frequentie wordt de muziek van het device op de radio afgespeeld.

De Lounge’n’LISTEN FM MP3 Transmitter CLLFMBATP is eenvoudig aan te sluiten met de 3.5 mm stereo hoofdtelefoon plug van de transmitter op de hoofd telefoon aansluiting van uw draagbare muziekspeler en stem daarna de FM radio af op de getoonde FM frequentie. De CLLFMBATP wordt gevoed via batterijen of via de adapter die past in de sigaretten aansteker van de auto.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This