Slideshare: delen van presentaties

Ik kom het steeds vaker tegen: slideshare. En ik moet zeggen, mooi spul zit er in. Allerlei presentaties over interessante onderwerpen. En natuurlijk kun je reacties bij die presentaties zetten, heeft elke presentatie een url en kun je zo’n presentatie gewoon weer in je blog plakken en kun je zien hoe vaak een bepaalde presentatie is bekeken. Uiteraard zijn de presentaties ook gelabelled met tags. Fijn spul is dat. Echt gaaf. Dus wat let je. Upload je powerpoint sheets en deel ze met de wereld. En om te laten zien hoe het er uit ziet heb ik een presentatie van Marco Derksen over Corporate bloggen hier neergezet. Klik er maar eens door heen.
Dit ga je echt meer zien. Verrekte (oeps) handig!En dit is de link naar de presentatie in slideshare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This