Select Page

Slideshare: delen van presentaties

Ik kom het steeds vaker tegen: slideshare. En ik moet zeggen, mooi spul zit er in. Allerlei presentaties over interessante onderwerpen. En natuurlijk kun je reacties bij die presentaties zetten, heeft elke presentatie een url en kun je zo’n presentatie gewoon weer in je blog plakken en kun je zien hoe vaak een bepaalde presentatie is bekeken. Uiteraard zijn de presentaties ook gelabelled met tags. Fijn spul is dat. Echt gaaf. Dus wat let je. Upload je powerpoint sheets en deel ze met de wereld. En om te laten zien hoe het er uit ziet heb ik een presentatie van Marco Derksen over Corporate bloggen hier neergezet. Klik er maar eens door heen.
Dit ga je echt meer zien. Verrekte (oeps) handig!En dit is de link naar de presentatie in slideshare.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This