Select Page

Video-impressie Schitterend Organiseren rechtreeks hier afspelen

Video-impressie Schitterend Organiseren rechtreeks hier afspelen

Niet iedereen heeft de juiste instellingen e.d. om de video impressie die ik op mijn weblog in een eerdere posting heb staan af te kunnen spelen (denk ik). Daarom zet ik ook even die impressie hier even neer rechtstreeks vanuit Dailymotion. Zodat je de video dus in dit bericht kunt afspelen. Ik kan dat niet doen met de video van De Keuze. Die is namelijk te groot voor Dailymotion. Misschien dat ik later nog probeer om dat via Google Video te doen.


Schitterend organiseren
Video sent by hansonexperience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Paul Passchier

  Hallo Hans,
  Geweldige prestatie… al die info en filmpjes. De manier om de herinnering levend te houden. Twee keer genieten voor de prijs van 1. Heb het gevoel dat je ook op zoek bent naar het nieuwe elan. Hulde. Ik hou je in de gaten (en dat bedoel ik positief)!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Paul, dank je voor je compliment. Ik vind herinneringen levend houden mooi. Maar nog mooier vind ik het om door te geven wat ik voel als het nieuwe elan.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This