Select Page

Video-impressie Schitterend Organiseren rechtreeks hier afspelen

Video-impressie Schitterend Organiseren rechtreeks hier afspelen

Niet iedereen heeft de juiste instellingen e.d. om de video impressie die ik op mijn weblog in een eerdere posting heb staan af te kunnen spelen (denk ik). Daarom zet ik ook even die impressie hier even neer rechtstreeks vanuit Dailymotion. Zodat je de video dus in dit bericht kunt afspelen. Ik kan dat niet doen met de video van De Keuze. Die is namelijk te groot voor Dailymotion. Misschien dat ik later nog probeer om dat via Google Video te doen.


Schitterend organiseren
Video sent by hansonexperience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Paul Passchier

  Hallo Hans,
  Geweldige prestatie… al die info en filmpjes. De manier om de herinnering levend te houden. Twee keer genieten voor de prijs van 1. Heb het gevoel dat je ook op zoek bent naar het nieuwe elan. Hulde. Ik hou je in de gaten (en dat bedoel ik positief)!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Paul, dank je voor je compliment. Ik vind herinneringen levend houden mooi. Maar nog mooier vind ik het om door te geven wat ik voel als het nieuwe elan.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This