Select Page

Mathieu Weggeman over vakmanschap, management en de rol van schoonheid in bedrijven

Mathieu Weggeman over vakmanschap, management en de rol van schoonheid in bedrijven

Jorrit Timmerans van The Project Network doet mooie dingen. Naast zijn weblog interviewt hij regelmatig mooie mensen. Zo sprak hij met Mathieu Weggeman over vakmanschap, management en de rol van schoonheid in bedrijven. Een mooi verhaal dat mij erg aanspreekt. We laten ons door regeltjes etc. allemaal maar afleiden. Waarom doen we dat? We zien de schoonheid van wat we doen niet meer. We moeten weer genieten. Wat is het eigenlijk toch simpel en wat doen we toch moeilijk. Niet dan?

Link naar de video.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This