Select Page

Verkeerd knoppie….

Hè bah, druk op een verkeerde knop in MovableType en delete ik in plaats van de spamreacties, een aantal goedgekeurde reacties van 2 weken…..Cry
Tja blijft nog even wennen natuurlijk. Ik ga ze maar even met de hand terug zetten als dat lukt, door gewoon vanuit TypePad de reacties in MovableType te zetten. Mocht nou je reactie er niet meer bij staan, omdat ik hem niet terug kon vinden dan spijt me dat.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    Ik ga dat doen door de betreffende postings te exporteren vanuit mijn oude blog en die dan hier te importeren. Dan komen die postings even dubbel hier te staan. Daarom delete ik die. Waarschijnlijk zullen de betreffende postings dus ook in de feed terecht komen. Helaas.

    Antwoord
  2. Maarten Schenk

    En zo ben ik de eerste die de TypeKey-functie gebruikt om hier een reactie te laten!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This