MindMappen? MindManager gratis voor bloggers!

Mooie actie! Ik krijg net een mailtje dat MindJet bloggers een gratis pakket van MindManager aanbiedt voor de PC of MAC. Je moet dan wel even een mailtje sturen en aangeven welk pakket je wilt. Je krijgt dan een gratis downloadlink en een licentie, want:

“Er verschijnen steeds meer blogs van zowel individuen als bedrijven. Ze zorgen voor een nieuwe manier van informatievoorziening en kennisdelen en op dat gebied speelt Mindjet een grote rol. We willen bloggers ondersteunen bij hun creativiteit door MindManager gratis ter beschikking stellen. Met de software kunnen ze hun gegevens ordenen en wordt het bijhouden van een weblog veel eenvoudiger”

aldus Robert Stoot, Country Manager Benelux van Mindjet.
Je kunt in MindManager ook RSS feeds opnemen zo lees ik in het mailtje. En de content die je maakt met MindManager kan eenvoudig naar een weblog worden geëxporteerd.
Gelijk even een mailtje gestuurd. Trouwens mijn hier vind je mijn MindMaps.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans, Ik was altijd een grote liefhebber van MindManager. Perfect programma.
  Ik zou het graag op mijn Mac willen draaien. Daarom: Dank voor je tip!

  Antwoord
 2. frEdSCAPEs

  Goeie actie … van MindJet!

  Hans Mestrum heeft geweldig nieuws van MindJet voor webbloggende liefhebbers van ldea processing en voor de MindMappers in het bijzonder:
  サ MindMappen? MindManager gratis voor bloggers!

  Antwoord
 3. Willem Karssenberg

  Goeie tip Hans,
  Werk nu (nog) met versie 5X maar ben heel nieuwsgierig naar hun nieuwste, zeker als daar ook RSS in zit. Hoop dus dat ze mij ook een link en licentie sturen.
  PS: Fijn dat ik weer snel kan reageren!

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  Nog geen uur na mijn verzoek had ik ‘m, verpakt in een hele leuke email, al binnen.

  Antwoord
 5. Mark Clausing

  Wat een vriendelijke actie van Mindjet. Ben benieuwd of ik ideeën/redenatiepaden voor mijn scriptie/blogs mooi kan vormen met behulp van dit programma.

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  Ja mooie actie. En een mooi pakket. Je kunt er zelfs websites mee maken. Alhoewel ik dat nog nooit heb uitgeprobeerd.
  Succes met je scriptie.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This