Select Page

Ervin Laszlo komt weer naar Nederland

Op 24 oktober komt Ervin Laszlo weer naar Nederland! Hij roept ons op om nu actie te nemen en de wereld te redden. Ieder van ons kan namelijk íets doen. Met zijn 74 jaar reist hij onvermoeibaar rond om zijn kennis en passie in te zetten en de noodzakelijke veranderingen op gang te brengen.
Ik heb hem al eerder gehoord tijdens Klaar om te wenden. Dus deze bijzonder kans laat ik me niet voorbij gaan. De bijeenkomst wordt georganiseerd door  The Project Network en je kunt meer informatie over deze bijeenkomst (die maar 45 euro kost) lezen op de speciale pagina.
Als achtergrond artikel kun je het artikel getiteld U kunt de wereld redden in Ode lezen. Daarin staat o.a. het volgende:

“Enkele van de doorslaggevende dingen die wij kunnen doen, op persoonlijk en sociaal vlak, om de verschuiving richting een vreedzame, duurzame samenleving te bevorderen. 

1. Stap af van ideeën die niet langer deugen
Begin bijvoorbeeld hier:
* De natuur is onuitputtelijk.
* De wereld werkt als een gigantisch mechanisme.
* Het leven is een strijd; alleen de sterksten overleven.
* De markt is het enige middel om rijkdom en goederen te verdelen.
* Hoe meer je verdient en consumeert, hoe gelukkiger je bent.

2. Denk mondiaal, leef eenvoudig 

3. Droom – en neem uw dromen serieus

4. Ontwikkel uw bewustzijn”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This