Select Page

Weer aan de bak

bretagne0157: mousterlin Zo dat was een prachtige vakantie. En die foto die ik in mijn vorige posting gebruikte is precies het strand waar wij verbleven. Zuid Bretagne is werkelijk prachtig. Prachtige kust, mooie strandjes, leuke dorpjes. Kortom: heerlijk genoten. Ondanks dat ik mijn notebook bij me had heb ik die niet aangeraakt. 2 Weken helemaal verstoken van internet, radio en tv (af en toe een krantje) is geen straf. Heerlijk om zo eens te vertragen.
Natuurlijk heb ik wel foto’s gemaakt. Je kunt de fotoset van Bretagne of de diashow bekijken als je wilt. Ik heb ook nog gefilmd maar daarover later meer.

Technorati tags: , , , , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This