Select Page

Vodcasts van UvA

Kijk dat is mooi spul. Zo kun je gelijk je eigen kennis wat bijspijkeren. Ik heb het over de vodcasts van de Universiteit van Amsterdam. Of liever van de opleiding Communicatiewetenschap om preciezer te zijn. Getipt via frank-ly. De weblog met de video’s heet: Vod.Comm. Hoe je de video’s kunt bekijken hebben ze beschreven.
De volgende vodcasts staan al klaar:

Piet’s Vodcasts I – ICW: Paradigma’s, Modellen & Theorieën 
Piet’s Vodcasts II – ICW: Kranten 
Piet’s Vodcasts III – ICW: Het publiek 

Ik heb me gelijk geabonneerd via iTunes.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Samuel

  Beste Hans, Helaas ben je niet opgenomen in de credits. Maar ik moet toegeven dat jouw screencasts – en je omschrijving hoe je ze gemaakt hebt – enorm hebben bijgedragen tot het totstand komen van de vodcasts op Vod.Comm. Het powerpoint gedeelte is namelijk vastgelegd met Camtasia Studio.
  Nogmaals dank! En ik zal je weblog even linken aan Vod.Comm.
  Groet,
  Samuel

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This