Verbeterde video ipod versie Screencast ECEE

Ik heb eens een nieuwe versie gemaakt. Muziek wat zachter en daar waar nodig even inzoomen om het leesbaarder te maken op een ipod. Wat vinden de video ipod liefhebbers hiervan? Is dit beter leesbaar en zou een dergelijke formaat bruikbaar zijn?

Screencast_ecee

Screencast European Center for Experience Economy
(ipod mp4 movie 20 mb, 4.22 min)

Muziek: Simpatico (Joe Cristina en Victor Cajiao )

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

8 Comments

 1. Hans Mestrum

  Trouwens, laat ook eens weten hoe jij de screencasts en podcasts binnen haalt als je wilt. Thx 😉

  Antwoord
 2. mfmf

  Nieuwe versie is perfect. Mooi ingezoomed op de momenten dat je iets verteld over de details en ook de muziek is nu, zoals het hoort, op de achtergrond. Complimenten!
  Moet binnenkort camtasia ook maar eens proberen!

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @mf: bedankt! Ja ik ben wel tevreden over camtasia. En het mooie bij deze opname is dat het gewoon een bewerking is van de originele die niet zo goed was. Markers zetten op de momenten dat je wilt inzoomen en uitzoomen. That’s all. Geluidsniveau kan je ook gewoon terug zetten. Dus na 10 minuten had ik deze productie.
  Heb nog wat ideetjes die ik deze week eens uit ga proberen 😉 Ik zie nu ineens veel meer mogelijkheden en aan mijn eerste testjes lukt dat….

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  Echt een verbetering Hans!
  Misschien ook leuk om eens een podcast te maken over het maken van een Screencast?
  Met wat tips en truuks? Volgens mij kan je er zo langzamerhand een bevlogen verhaal over vertellen.

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  Video ipod Screencast ECEE

  Jawel, mijn eerste versie voor de video ipod (mp4) van de screencast van het European Centre for the Experience Economy. Geconverteerd van MOV naar mp4 met ImTOOmpegencoder. Eens kijken of hij via iTunes binnenkomt. Ik ben benieuwd. Hij werkt in…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This