Select Page

Interessante week

Deze week wordt weer een interessante week (en ik heb er al zo veel).
Vandaag nl. een presentatie bij Stichting Servant Leadership over weblogs. Ik zal daar de trends en duurzame veranderingen bespreken die ten grondslag liggen aan de opkomst van weblogs (en andere citizin media). Daarbij zal ik (uiteraard) enkele mooie plaatjes  gebruiken van gewaardeerde collega bloggers over o.a web 2.0, de blogosfeer, het blogtijdperk en de Long Tail. Het plaatje van frankwachting over The Memix heb ik nog net even toegevoegd (mooi plaatje Frank!). Daarna zal ik aan de hand van mijn eigen blog de voornaamste componenten van een weblog laten zien en bouw ik live voor de aanwezigen een weblog op, met natuurlijk een eerste posting met plaatje. De presentatie zal ik op een speciale manier gaan doen. Maar daar kom ik later nog op terug.

Woensdag is het dan de beurt aan Emerce eday. Daar zal ik deelnemen aan een discussiepanel samen met frankwatching en Paul Molenaar van Ilse Media. Op die dag zal Albert Boswijk, samen met onderzoekster Anna Snel ook een presentatie geven over Businessinnovatie in relatie tot Experience Econonomy. Ik heb hem daarvoor gevraagd in het kader van mijn bescheiden rol in de Raad van Advies van deze dag.
Vrijdag is dan de Experience Netwerk dag (pdf) in The College Hotel in Amsterdam.
En zaterdag reizen we met het gezin af naar Ameland.
Ik ben benieuwd wat het meeste indruk maakt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This