Select Page

Interessante week

Deze week wordt weer een interessante week (en ik heb er al zo veel).
Vandaag nl. een presentatie bij Stichting Servant Leadership over weblogs. Ik zal daar de trends en duurzame veranderingen bespreken die ten grondslag liggen aan de opkomst van weblogs (en andere citizin media). Daarbij zal ik (uiteraard) enkele mooie plaatjes  gebruiken van gewaardeerde collega bloggers over o.a web 2.0, de blogosfeer, het blogtijdperk en de Long Tail. Het plaatje van frankwachting over The Memix heb ik nog net even toegevoegd (mooi plaatje Frank!). Daarna zal ik aan de hand van mijn eigen blog de voornaamste componenten van een weblog laten zien en bouw ik live voor de aanwezigen een weblog op, met natuurlijk een eerste posting met plaatje. De presentatie zal ik op een speciale manier gaan doen. Maar daar kom ik later nog op terug.

Woensdag is het dan de beurt aan Emerce eday. Daar zal ik deelnemen aan een discussiepanel samen met frankwatching en Paul Molenaar van Ilse Media. Op die dag zal Albert Boswijk, samen met onderzoekster Anna Snel ook een presentatie geven over Businessinnovatie in relatie tot Experience Econonomy. Ik heb hem daarvoor gevraagd in het kader van mijn bescheiden rol in de Raad van Advies van deze dag.
Vrijdag is dan de Experience Netwerk dag (pdf) in The College Hotel in Amsterdam.
En zaterdag reizen we met het gezin af naar Ameland.
Ik ben benieuwd wat het meeste indruk maakt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This