Select Page

Nedstat/Webstat4u eruit

Ik kreeg zojuist een pop-up via webstat4u, dat betekent dus dat ik vanaf nu de nedstats statistieken heb verwijderd. Je zult het icoontje rechtsonderin niet meer tegenkomen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

5 Comments

 1. Arnoud

  Je hebt het nog lang volgehouden 🙂

  Antwoord
 2. Pierre

  Ik heb gewoon het javascript-deel van de code eruit gesloopt. Ook geen last van popups meer. Voor zo lang als het duurt.

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  @arnoud, ja ik had de popups nog niet gezein opmijn log en op de vraag of anderen het kregen heb ik geen antwoord gehad.
  @pierre, maar telt ie dan nog wel? Je bedoelt neem ik aan het bovenste stukje van de code?

  Antwoord
 4. Pierre

  Ja hoor, hij telt nog, ik heb alleen het stukje code laten staan dat er stond voor mensen die geen javascript enabled hebben. Ik denk dat hij dan een aantal gegevens niet binnenkrijgt (over resolutie en zo), maar de teller zelf werkt nog gewoon. Het ging mij namelijk eigenlijk toch uitsluitend om de de pageviews-teller.

  Antwoord
 5. Hans on Experience

  @pierre: ja dat werkt lijkt het 😉 Eens even aankijken. Tellertje nu dus weer terug in gestripte vorm.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This