Select Page

Sheets van presentatie van KPN over convergentie

Kpn_19Na een verslagje over de presentatie van KPN bij de ANMI summerschool hierbij de sheets van de presentatie van KPN over convergentie. Niet alles is even duidelijk te lezen, maar voor een compleet beeld wel aardig. Met dank aan Henk Jan.

De Talpa presentatie is ook te bekijken.

Technorati tag: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Kees van der Meeren

  Beste Hans,
  De persoon op deze foto is dat de Rene ten Bos? Als dat zo is is het misschien de moeite waard daar iets meer informatie over te geven. Ik heb hem horen spreken op het BIGcongres in Groningen en hij heeft een heel intressant verhaal. Ik ben benieuwd wat hij bij deze presentatie te vertellen had.
  Mvg, Kees

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Welke foto bedoel je? Deze hiernaast is van de KPN man Michiel Buitenlaar.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This