Select Page

Podcording?

Emerce minutes
Podcording
? Ik had er nog nooit van gehoord. Totdat ik Anton van Elburg van Emerce het zag gebruiken naar aanleiding van een interview met mij. Het is het opnemen op een MP3 speler in plaats van een recorder. Ook hij is dus aan het experimenten. Maar nu heeft hij wel een fiks aantal vragen:

“Wachten met de podcast van het gesprek tot het nummer in de winkel ligt, of alvast wat quotes weggeven? Zet ik nu alles online, dan is het blad minder aantrekkelijk voor  abonnees en losse kopers. Maar zijn de luisteraars dezelfde mensen als de bladeraars? En kunnen we niet werken met versioning? Een gedeelte uitzenden met een incentive erbij dat het hele verhaal in het blad komt?”

Voor wie antwoorden heeft, kun je hier reageren.

 Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This