Podcording?

Emerce minutes
Podcording
? Ik had er nog nooit van gehoord. Totdat ik Anton van Elburg van Emerce het zag gebruiken naar aanleiding van een interview met mij. Het is het opnemen op een MP3 speler in plaats van een recorder. Ook hij is dus aan het experimenten. Maar nu heeft hij wel een fiks aantal vragen:

“Wachten met de podcast van het gesprek tot het nummer in de winkel ligt, of alvast wat quotes weggeven? Zet ik nu alles online, dan is het blad minder aantrekkelijk voor  abonnees en losse kopers. Maar zijn de luisteraars dezelfde mensen als de bladeraars? En kunnen we niet werken met versioning? Een gedeelte uitzenden met een incentive erbij dat het hele verhaal in het blad komt?”

Voor wie antwoorden heeft, kun je hier reageren.

 Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This