Select Page

Experiment: weblog inzetten in een training

Kijk dat vind ik nou mooi. Een collega van NewLevel.nl (IT trainingsinstituut van Tulip Computers) wil eens met me praten over weblogs en hoe hij dit zou kunnen gebruiken in een maatwerkcursus. Hij komt morgen (woensdag) langs om ingewijd te worden in ‘al die knoppen’ zoals hij het zelf noemt. Ik heb hem voorgesteld om ook gastauteur op Hans on Experience te worden, zodat hij zijn ervaringen met ons kan delen. Ik geloof erg in de inzet van weblogs in situaties waar kennisoverdracht plaats vindt.
Ik merk dat ik de laatste tijd een aantal mensen enthousiast heb gemaakt over weblogs en dergelijke, zowel intern bij Tulip als extern. Kennelijk vangen de antennes van andere mensen ook steeds meer geluiden van nieuwe ‘conversaties’ op.  Ik zal in ieder geval bloggen over mijn meeting met hem.

Tags: , , Tulip Computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. MarketingFacts

    Tulip experimenteert: weblog voor maatcursussen

    Hans Mestrum – senior strateeg bij Tulip Computers – adviseert Tulip’s IT trainingsinstituut ‘NewLevel’ met betrekking tot het gebruik van weblogs voor trainingsdoeleinden.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This