Select Page

Experiment: weblog inzetten in een training

Kijk dat vind ik nou mooi. Een collega van NewLevel.nl (IT trainingsinstituut van Tulip Computers) wil eens met me praten over weblogs en hoe hij dit zou kunnen gebruiken in een maatwerkcursus. Hij komt morgen (woensdag) langs om ingewijd te worden in ‘al die knoppen’ zoals hij het zelf noemt. Ik heb hem voorgesteld om ook gastauteur op Hans on Experience te worden, zodat hij zijn ervaringen met ons kan delen. Ik geloof erg in de inzet van weblogs in situaties waar kennisoverdracht plaats vindt.
Ik merk dat ik de laatste tijd een aantal mensen enthousiast heb gemaakt over weblogs en dergelijke, zowel intern bij Tulip als extern. Kennelijk vangen de antennes van andere mensen ook steeds meer geluiden van nieuwe ‘conversaties’ op.  Ik zal in ieder geval bloggen over mijn meeting met hem.

Tags: , , Tulip Computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. MarketingFacts

    Tulip experimenteert: weblog voor maatcursussen

    Hans Mestrum – senior strateeg bij Tulip Computers – adviseert Tulip’s IT trainingsinstituut ‘NewLevel’ met betrekking tot het gebruik van weblogs voor trainingsdoeleinden.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This