Select Page

Interessante week met veel Experience

Het wordt een interessant weekje. Morgen naar het congres van HSMAI met Chip Conley als spreker, woensdag de hele dag naar het congres van Imagineering Academy met allemaal sprekers die de Experience Economy vanuit hun gezichtpunt zullen behandelen. En zondag naar Parijs voor het Les Blogs congres. Gisteren nog even een scoop kunnen doen die door heel veel lezers is gelezen. En vandaag proberen om alles technisch aan de praat te krijgen voor mobiel werken. Wi-fikaartje geinstalleerd, hotspot via gsm abonnement aanvragen, hotspot testen en kijken of ik via mijn notebook en Pacebook (jawel een echte tablet pc) dan vanaf zo’n hotspot kan bloggen. Spannend. Als dat lukt ga ik dat deze week nog toepassen! Maar daarover later vandaag meer.

Tag:

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This