Interessante week met veel Experience

Het wordt een interessant weekje. Morgen naar het congres van HSMAI met Chip Conley als spreker, woensdag de hele dag naar het congres van Imagineering Academy met allemaal sprekers die de Experience Economy vanuit hun gezichtpunt zullen behandelen. En zondag naar Parijs voor het Les Blogs congres. Gisteren nog even een scoop kunnen doen die door heel veel lezers is gelezen. En vandaag proberen om alles technisch aan de praat te krijgen voor mobiel werken. Wi-fikaartje geinstalleerd, hotspot via gsm abonnement aanvragen, hotspot testen en kijken of ik via mijn notebook en Pacebook (jawel een echte tablet pc) dan vanaf zo’n hotspot kan bloggen. Spannend. Als dat lukt ga ik dat deze week nog toepassen! Maar daarover later vandaag meer.

Tag:

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This