Select Page

Ik heb nog meer Yahoo!360 en Gmail accounts!

Sommigen dachten dat de aanbieding van Erik en mij gisteren een 1 aprilgrap was, maar dat was niet zo. Daarom trek ik de actie nog even door. Om jullie de gelegenheid te geven een account te bemachtigen. Ik heb overigens ook nog gmail-accounts en krijg daar ook aanvragen voor. No problem! Stuur een email naar mij en vermeldt wat je wilt: een yahoo!360 of gmail account.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

11 Comments

 1. henkjan

  Hans, Dank voor je yahoo 360 account. We gaan het eens goed bekijken !

  Antwoord
 2. Joris Bak

  Hartelijk dank voor het Yahoo!account! Ik ga het eens goed bestuderen.
  Keep on Bloggin’

  Antwoord
 3. Lode Broekman

  Hoi Hans,
  Dank voor de Yahoo360-invitation, ga d’r deze week eens mee aan de slag.
  Gegroet!

  Antwoord
 4. Dennis Ruigrok

  Hey Hans,
  Bedankt voor je uitnodiging naar yahoo 360. Dit lijkt me wel leuk om uit te proberen 🙂
  Groetjes,
  Dennis Ruigrok

  Antwoord
 5. linhua

  ben op zoek naar Gmail invite, alvast bedankt.

  Antwoord
 6. boterman marnix

  mag ik een invitatie voor een Gmailaccount

  Antwoord
 7. fabienne

  mag ik een gratis Gmail account aub.

  Antwoord
 8. naessens marijke

  graag had ik een email gehad gmail account.
  alvast bedankt
  mn

  Antwoord
 9. Trish

  Ik zou heel graag een Gmail account willen hebben.

  Antwoord
 10. stijn

  wie kan mij aan de gmail helpen?

  Antwoord
 11. Broom

  Sorry er ging iets mis. Kunt u mij nog een uitnodiging sturen voor G mail. Bij voorbaat dank.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This