Select Page

Weblogs: customer-centric-publishing

Ik lees regelmatig: How To Blog For Fun & Profit. Daar staan vaak duidelijke postings. Zo vind ik deze ook een mooi overzicht geven waar het eigenlijk om draait met weblogs. Niet om geld verdienen, niet om je omzet te verhogen, maar om: customer-centric publishing. In de posting wordt uitgewerkt wat daaronder verstaan wordt. De conclusie is helder:

“Conclusion
The real business of blogging is understanding the customer economy we are in and the changes that are taking place in content publishing. Unlocking and then releasing your business value into niche content streams which focuses on connecting with customers as well as delivers a personal and transparent style is fundamental to a successful business blog.
The “social” aspects of blogging should not become lost on the business person and entrepreneur as just another cliche’ or buzz worthy term. It is important to position your business value as a customer-centric conversation.
When you do that and you invite them in…then you can point the way to that business value you offer that delivers revenue for you. “

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This