Experience: geur-hype op komst?

Dagblad van het noorden

 

Geur blijft iets wat waarde toe kan voegen aan je merk of indentiteit. Of aandacht kan trekken. De ING had dat al eerder door. Er zijn bedrijven bezig om aan het toevoegen van geur aan zaken waar dat niet zonder meer voor de hand ligt vorm te geven (pdf). Op MarketingFacts gisteren ook een bericht over dit fenomeen.met bovenstaande titel. Daarbij wordt ingegaan op de uitgave van het Dagblad van het Noorden met een luchtje (klik op plaatje voor het bericht.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Tom van Brunschot

  Ook in de evenementenbranche een signaal (al een tijdje weer trouwens)… naast de DJ en VJ is er ook een AJ: Aroma Jockey ODO7
  [quote]No Beat Mix, But Still Controlling The Vibe In a Club?
  Aroma Jockey?
  Born in Austria, Aroma Jockey ODO7 is the hottest sensation in today’s (dance) culture. With his mysterious aroma laboratory, ODO7 is mixing scents for your pleasure. Bathing the crowd in an unifying atmosphere, ODO7 makes all to one. [flyer text Mystery Land 2003] (…)[/quote]
  http://www.magmatheagency.com/ > Performers > Aroma Jockey 0D07
  Ik meen dat 0D07 het alleenrecht heeft op de term ‘aroma jockey’ waardoor zijn act moeilijk kopieerbaar is. (Wellicht dat daarom ook de domeinnamen http://www.aromajockey.com en aromajockey.nl nog vrij zijn?)

  Antwoord
 2. Aroma Visuals

  Dit is een mooi voorbeeld van de jongens van Aroma VIsuals…..
  Move into a new dimension with Aroma Visuals
  Why confine to the limits of merely sound and vision when you can add the experience of seducing scents?
  Aroma Visuals is a unique concept, brought to you by Andy Versteeg and Irian van den Braak. As the first in Holland (and probably around the globe) they mix scent, image and colour into a unique experience. An experience never encountered before. Aroma Visuals started out as search for a concept to provide the Dutch dance scene with a necessary new impulse. The result of this quest: a variety of 300+ aromas, mixed with images, colour and music to create the finest ambience for every purpose. Your purpose. For Aroma Visuals now brings their concept to the world of fashion.
  Aroma Visuals brings all your presentations to perfection: fashion shows, product presentations and launches of new concepts… they all acquire a third dimension with Aroma Visuals.
  In a world dominated by ratio, Aroma Visuals takes you back to the basis… Association, reminiscence, emotions, seduction, sensuality… they’re all part of Aroma Visuals. The sense of smell is an essential subconscious component of the ways we feel… are made to feel. And that’s exactly what Aroma Visuals can do for you and your audience. By mixing music, (realistic) images, colours and fragrances, Aroma Visuals recreates the distinguished environment to get into every desired mood, always with your set objective l in mind.
  For no aim is beyond reach in the sphere of Aroma Visuals.

  Antwoord
 3. yama

  First on the globe? Yes u 2 stinkers are the first LEUGENAARS on the globe.
  First of all the entire conzept u are fucking around with was invented by ODO7 in 2002(sight-sound-smell).
  You are shameless copying ODO7s succesful artwork and even claiming to be the inventors
  of the conscious use of scents at an event.
  In real live u got all your ideas by spotting ODOs shows.
  Everything u do is just a cheap copy of ODO7, the whole concept, from the hotplates to the smells…
  And the worst of all is that u only do this only in order to make some profit(by steeling artwork).
  Congratulations.

  Antwoord
 4. Andy Versteeg

  He Mister Yama, do your home work and give then a reaction. 20 years ago was already a Aroma Jockey in Amsterdam active and Mister Odo 7 knows about it. You know why????? the link is easy Miss Isis. He steel the concept from these guys 😉 Mister Odo 7 have always a different answer on the question when and why he start Aroma Jockeying. I can still say that Aroma Visuals was one of the concepts in the world where image smell and color came one, odo 7 is just only a Aroma Jockey. I have a big feeling dat mister Yama is Mister Odo 7 😉 Good Luck Peace Andy

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This