On-line lezen als Experience?

Verbasterd
[Ver~Basterd] heeft enkele interessante voorbeelden gevonden waarin duidelijk wordt dat lezen van een scherm niet saai hoeft te zijn. Je zou het zelfs on-line lezen als experience kunnen noemen. Ik geef de voorbeelden hier even weer:
Magwerk: een interactief blad met prachtige flash. Je vraagt je af of dit nog wel lezen is… Let op de details, zet je geluid aan en probeer ook eens een ander achtergrondje.
– Magwerk heeft ook een game-editie waarbij je merkt dat we dit lezen nog niet gewend zijn. ‘Onderweg’ kunnen we met de pagina’s van alles uitproberen en spelen. Ze zijn soms zelfs ‘interactief’.
Fungwee: een heel andere manier van ‘lezen’
Retroactif: digital graffiti
De site van Bas mag er trouwens qua vormgeving ook zijn. Bedankt voor deze mooie voorbeelden!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. bas

    Dank je Hans!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This