Select Page

On-line lezen als Experience?

Verbasterd
[Ver~Basterd] heeft enkele interessante voorbeelden gevonden waarin duidelijk wordt dat lezen van een scherm niet saai hoeft te zijn. Je zou het zelfs on-line lezen als experience kunnen noemen. Ik geef de voorbeelden hier even weer:
Magwerk: een interactief blad met prachtige flash. Je vraagt je af of dit nog wel lezen is… Let op de details, zet je geluid aan en probeer ook eens een ander achtergrondje.
– Magwerk heeft ook een game-editie waarbij je merkt dat we dit lezen nog niet gewend zijn. ‘Onderweg’ kunnen we met de pagina’s van alles uitproberen en spelen. Ze zijn soms zelfs ‘interactief’.
Fungwee: een heel andere manier van ‘lezen’
Retroactif: digital graffiti
De site van Bas mag er trouwens qua vormgeving ook zijn. Bedankt voor deze mooie voorbeelden!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. bas

    Dank je Hans!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This