Select Page

Kennen marketeers weblogs?

NarrowcastingVolgens Frankwatching niet. Hij was gisteren op een congres over Narrowcasting en heeft daar een prima samenvatting van gemaakt. Daar viel op dat slechts een handjevol marketeers weblog en RSS kennen of gebruiken. Frank schrijft dan ook terecht dat de marketeers de aansluiting met bepaalde doelgroepen verliezen. In een tijd dat Connecting & Sharing steeds belangrijker wordt en dat op andere dan de traditionele manier gebeurt, is dat vreemd. Misschien moet dezelfde doelgroep nog eens uitgenodigd worden voor een krachtig verhaal over Weblogs en aanverwante zaken??
Update 16 febr. 10.25u: Marco op MarketingFacts legt uit waarom marketeers nog zo weinig van het fenomeen weblogs e.d. weten en geeft zijn mening over wat er gaat gebeuren.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This