Blogmap

Ik kwam onderstaande toepassing tegen op de weblog van Rene de Vries van Howard’s Home: Howard’s Innovaties & Trends. Het heet Blogmap.
http://www.csthota.com/blogmap/
Je kunt de blogmap van Nederland ook bekijken (selecteer Nederland in de lijst). Je krijgt dan een kaart met alle bekende bloggers. Bij het klikken op een lokatie krijg je meer info van de blogger en het laatste geposte item.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. MarketingFacts

  Blogmap

  Blogmap: geografisch overzicht van weblogs (ook voor Nederland) (via: Experience). Leuk!

  Antwoord
 2. frEdSCAPEs

  frEdSCAPEs op de kaart gezet

  Via Marketingfacts, die er weer op kwam via Hans on Experience, die er op zijn beurt weer op kwam via Howards Home kwam (ook) ik terecht bij Blogmaps.Ik heb frEdSCAPEs uiteraard meteen aangemeld met het volgende resultaat:
  Je kan de Blogmap van ieder …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This