Select Page

Blogmap

Ik kwam onderstaande toepassing tegen op de weblog van Rene de Vries van Howard’s Home: Howard’s Innovaties & Trends. Het heet Blogmap.
http://www.csthota.com/blogmap/
Je kunt de blogmap van Nederland ook bekijken (selecteer Nederland in de lijst). Je krijgt dan een kaart met alle bekende bloggers. Bij het klikken op een lokatie krijg je meer info van de blogger en het laatste geposte item.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. MarketingFacts

  Blogmap

  Blogmap: geografisch overzicht van weblogs (ook voor Nederland) (via: Experience). Leuk!

  Antwoord
 2. frEdSCAPEs

  frEdSCAPEs op de kaart gezet

  Via Marketingfacts, die er weer op kwam via Hans on Experience, die er op zijn beurt weer op kwam via Howards Home kwam (ook) ik terecht bij Blogmaps.Ik heb frEdSCAPEs uiteraard meteen aangemeld met het volgende resultaat:
  Je kan de Blogmap van ieder …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This