Business Blog Book Tour

Book_category_killersVanmorgen kreeg ik de nieuwsbrief van Brand Experience Lab in mijn Inbox. Op hun weblog kondigen zij een BusinessBlog Book Tour aan op 27 januari. Het boek dat op tour gaat is: Category Killers: The Retail Revolution and Its Impact on Consumer Culture. Het concept van een Business Blog Book Tour werkt simpel als volgt:
The book tour concept is quite simple; the author “moves” from one website to another each day and while visiting, he or she might be interviewed by the site owner. Or they might guest host the site for the day. The possibilities are endless. Want to see what happens during a Blog Book Tour?
Ze hebben het in het verleden al eens gedaan voor het boek The Origin of Brands. Eén van de weblogs van toen kun je hier bezoeken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. mf

  Hans, heb jij enig idee wat nu het doel is van dit experiment?

  Antwoord
 2. David

  Hans:
  It’s about seeing the blog as a communication tool in a variety of ways. It was really started by Todd at A Penny For (http://www.apennyfor.com/) and this was the first time we were participating. Unfortunately, we had some internet access problems yesterday, so our postings finally went up today. By doing things like this, a group of bloggers can share an audience and a dialogue about a single topic and get a broader conversation happening. Let me know if that helps!
  David
  _________________________________
  David B. Polinchock
  Chief Experience Officer
  Brand Experience Lab
  e-mail: david@brandexperiencelab.org
  Web: http://www.brandexperiencelab.org

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This