Select Page

Insperience

Insperience is de trend die aansluit bij experience, maar dan niet op een andere lokatie, maar gewoon bij je thuis. Allerlei gemakszaken worden aangeschaft om van een normale dagelijkse bezigheid een belevenis te maken. Of dat nou grasmaaien is, douchen, koffiezetten of eten koken. Nieuwe producten zullen dus aan moeten sluiten bij de behoefte aan gemak en beleving, waarbij de functionaliteit natuurlijk op hoog niveau moet zijn. We kunnen ons voorstellen dat er meer home-cinema’s Theaterzullen komen, en luxe werkkamers met allerlei ‘devices’ voor communicatie en werk.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This