Selecteer pagina

Mijn videoportfolio

Leuk dat je hier komt kijken! Hieronder vind je een gedeelte van mijn video portfolio. Klik gerust eens door. Je komt dan op een pagina waar je enkele voorbeelden kunt bekijken.

Uiteraard maak ik graag ook zoiets voor jou.

Video Evenementen

Video Impressies

Enkele relaties vertellen meer

“Ik heb Hans leren kennen als een zeer betrokken vakman met oog en oor voor het produceren van prachtig geluids en beeldmateriaal. Een prettig mens om mee samen te werken, een aanwinst voor een organisatie die zich graag wil tonen aan de buitenwereld.”
Wim Rutgers

Beleidsadviseur HAN Campus Arnhem & Adviseur Ondernemerschap, HAN

“Hans is een bevlogen, betrokken werknemer en collega, die je altijd bij staat. Straalt rust uit en werkt goed samen. Daarnaast ook een gezellige persoon in de omgang. Fijn om mee te werken!”
Zohal Rezaie

Eventco├Ârdinator, Duurzaam Gebouwd

“Ons eerste contact vond plaats via internet, beide betrokken bij het gedachtegoed van Arnold Cornelis. En hoe kan dat ook anders dan via internet? Hans is voor mij het levende voorbeeld dat fysieke ontmoetingen hand in hand kunnen gaan met virtuele. Hij weet mij dan ook keer op keer te inspireren mijn weerstanden onder ogen te zien en toch met behulp van multimediale toepassingen de wereld te verkennen. Hans weet mij daarbij vooral te boeien door de virtuele wereld simpel te maken.”
Debbie Molhuizen

Bewustmaker, Spreker, Begeleider en Auteur, Debbie Molhuizen