HAN Large Scale Dream
Onderstaande video is van de presentatie van Ruud Veltenaar tijdens de HAN Large Scale Dream dag op 12 juni in Gelredome in Arnhem. Een dag waarop we met alle personeelsleden en een aantal studenten bij elkaar waren om elkaar te inspireren onder het thema In vertrouwen samenwerken aan de toekomst.
Ruud Veltenaar ging in op het thema leren en prikkelde ons met een aantal interessante gezichtspunten. Een feest van herkenning.

Prikkelende boodschap
Ruud ging in op ons systeem met weeffouten en hield hij ons voor dat de focus van onderwijzen naar leren moet. Waarbij experimenten en falen mag, nee moet. Het gaat niet om welvaart en geld maar om welzijn en een gelukkig leven waarin we een bijdragen leveren aan het geluk van andere mensen en waarin we van waarde zijn voor de samenleving.
We moeten talenten tot wasdom brengen en passie ontketenen, waarin we werken aan een wereld die bestaat dankzij jou. Jouw voetstappen, motivatie, dromen, ambities, hoop, meesterschap en passie. We moeten zoeken naar ons meesterschap en onze innerlijke wereld verkennen en tot bloei laten komen.
Het systeem is stervende en als je het systeem blijft volgen dan komt er niets van terecht. Doe vooral aan experimenteren voor mooier, beter en leuker.

De visuele notulen vind je hier (klik).

Meer zien van deze dag? https://storify.com/hansmestrum/han-on-large-scale-dream