internal branding blog

Nieuwe blog
Een nieuwe blog erbij. En wel over Internal en External Branding en Social Media. De blog is een initiatief van Hans Brouwer, hoofd marketing en voorlichting van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Wie kunnen er mee doen?
In principe kan iedereen die iets te melden heeft over internal branding, external branding en social media zich aanmelden om blogpostings te schrijven. Een mooie manier om dus jezelf te profileren, kennis te delen en in contact te komen met andere professionals op dit gebied.

Blog en ebook
Het platform bestaat niet alleen uit een blog, maar ook uit een ebook.

Kaders voor het gebruik van social media
Er staat al een interessante posting over kaders voor het gebruik van social media op, waar natuurlijk ook de nodige reacties op komen.

Internal branding en external branding komen samen
Ik heb er ook een weblogposting geschreven over de activiteiten die ik onderneem voor de faculteit Techniek. Daarbij laat ik zien dat internal en external branding samen komen door middel van mijn weblog.
Mooi om te zien dat er al 14 reacties zijn op die blogposting. Niet alleen van HAN collega’s, maar ook van externe professionals.

Waarom social media in interne communicatie en controle over social media
Collega Justine van den Berg schreef een tweetal interessante postings over waarom je zet je social media in voor interne communicatie en over hoe je controle houdt over social media. Dat zijn natuurlijk items die vragen om reactie 😉

Schrijven, reageren of kijken
Ik nodig jullie graag uit om eens te komen kijken, mee te doen met schrijven of te reageren. Het is dus geen blog die alleen voor HAN medewerkers is of zoals Hans Brouwer het zegt:

“We nodigen je uit om je kennis over ‘internal branding & sociale media’ met ons te delen. De blog is aanjager/platform voor het eBook dat een wikivorm krijgt. Je kunt naar wens deelnemen aan blog en/of eBook. Meld je aan als auteur! Deel kennis, breng artikelen en casussen in. In tekst, beeld en/of geluid. Doe mee! Elke bijdrage is welkom!”