Op 30 september gingen ongeveer 175 studenten van de opleiding Bedrijfskunde MER en van de minor Ondernemen en Ondernemen en Innovatie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) de strijd aan voor het beste idee voor het Arnhemse bedrijfsleven. Ook andere studenten uit de regio namen deel. Bedrijven en organisatie kregen op deze dag de kans om vraagstukken uit hun organisatie door studenten met een frisse blik te laten beantwoorden.
De denktank battle werd georganiseerd door Arnhem Werkt in samenwerking met de HAN, Innovate en Artez en vond plaats op het industriepark de Kleefsewaard te Arnhem.

Samen met studenten innoveren
In gemengde groepjes van 10 streden de studenten om het beste idee voor één ondernemer. Bij elke groepje zat een andere ondernemer met een ander praktijkvraagstuk. Het beste idee werd gepitched voor een officiële jury uit het bedrijfsleven. Hier kwam die dag een winnaar uit. In de weken erna gaan de studenten de casus nog verder uitwerken voor een onderneming.

Deelnemers HAN
Vanuit de HAN namen derdejaars studenten Bedrijfskunde MER deel aan de battle én studenten die de minor ’Ondernemen en Innoveren’ en Ondernemen volgen.

Een korte impressie vind je hierboven.

De winnende pitch staat hieronder.