Studeer Techniek is het initiatief van HAN Techniek om de Verleiding en het beroepsperspectief van de Techniek te laten zien. Ik lever daar een bijdrage aan door deze weblog en de video’s die ik voor Studeer Techniek maak. Samen met HAN MCV collega Kyra Rothuizen trekken we er vaak op uit om studenten te interviewen tijdens projecten, workshops. stages en afstudeeropdrachten. Daarbij laten we ook de opdrachtgevers, docenten, werkgevers of recruiters aan het woord. Zo proberen we een blik in de (techniek)keuken te geven.
Nu hebben we sinds kort een paar nieuwe kanalen toegevoegd om al dat moois van Techniek te laten zien. Omdat we vinden dat we daar moeten zijn waar mogelijk geïnteresseerden zitten. Hieronder een overzichtje.

Flickr fotopool: hier kun je foto’s bekijken en vooral ook uploaden die te maken hebben met HAN Techniek (stages, opdrachten, pratica, evenementen etc.)
Facebook fanpagina HAN Studeer Techniek. Daar kun je door middel van een “Like” of “Vind ik leuk” laten merken dat je die pagina interessant vindt of de berichten op die pagina. Natuurlijk kun je ook je reatie achterlaten op het Prikbord of de berichten van het prikbord delen met anderen.
YouTubekanaal HAN Studeer Techniek waar je de video’s van diverse opleidingen, stages etc. kunt vinden. Uiteraard kun je daar ook “Likes” uitdelen en de video delen met je vrienden.

Naast deze nieuwe kanalen hadden we al de weblog Studeer Techniek, de video-site Studeer Techniek en kon je ons al vinden met @studeertechniek op Twitter.

Ik zou zeggen kom eens langs, voeg ons toe, deel je content of laat ons eens weten wat je er van vindt. Ik ben benieuwd wie foto’s toevoegt, reageert op de weblog, in facebook of in twitter of wat deelt met anderen.

Doe je mee?