Select Page

Zo, weer een jaartje ouder….

Ja dat gebeurt ieder jaar niet waar. Dat je ouder wordt. Het schijnt ook steeds met 1 jaar erbij te gaan. En ook op dezelfde datum. En het gaat niet onopgemerkt. Je vind ineens leuke ecards in je email box met muziek en zo, of gewoon een emailtje met felicitaties. Leuk toch?
En als dan ‘s middags (ja het was zondag hè en dan kan iedereen) het feestgewoel los barst, (nou ja feestgewoel, het is toch wel wat anders dan 20 jaar terug smile_wink) dan is het ineens ook wel weer leuk om jarig te zijn. En kennelijk vond men dat ik dit jaar maar eens getrakteerd moest worden op boekenbonnen. Tja, dat krijg je als mensen overal stapels boeken zien liggen op mijn bureau en in de kast. En het leuke is dat het geen afgesproken werk was, dat al die mensen boekenbonnen en boeken meebrachten. Een soort collectieve onderbewuste of zo. Als ze allemaal geconnect waren.
Maar goed de 50 komt toch wel heel dichtbij nu…. 
Iedereen die me op welke manier dan ook live, virtueel, online of in gedachten gefeliciteerd hebben, bedankt mensen!!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Willem

  Wat nu Hans, ga je modereren?
  “Uw reactie is ontvangen en zal worden bewaard tot de eigenaar van deze weblog goedkeuring geeft voor publicatie.”
  Hoe dan ook, van harte gefeliciteerd!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Nee, je had alleen in de vorige reactie een aantal links. Tja en dan gooit mijn blogtool je in de wachtkamer 😉
  Verder niks! Bedankt voor je felicitatie!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This