Select Page

Yahoo!360 account hebben?

Yahoo360
Update zaterdag 2 april: ik heb nog accounts!
Dat kan! En het is GEEN 1 april grap. Ik heb al eerder (en hier) geschreven over Yahoo!360. Vanuit MarketingFacts kunnen Erik van Roekel en ik jullie 200 accounts gratis weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Update vrijdag 1 april 8.30u: de eerste vliegen al weg!

Invite_1Eigenlijk niet zoveel. Stuur mij een email en ik reageer vandaag op de eerste 100! Geen bericht is slecht bericht dus dat betekent dat je er niet bij was.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

10 Comments

 1. R-win.com [weblog] drwxr--r--

  Yahoo 360-uitnodiging

  Geen 1 april-grap. Mail even als je een uitnodiging wilt ontvangen voor Yahoo’s weblogdienst 360 [zo lang de voorraad strekt]. (thx2Hans)…

  Antwoord
 2. MarketingFacts

  Yahoo! 360 account hebben?

  Hans Mestrum plaatste eergisteren de posting Sneak Peak: Yahoo! 360 met daarin een Yahoo! 360 review van Charlene Li en Steve Rubel. Vanuit Marketingfacts kunnen Hans Mestrum en ik elk

  Antwoord
 3. Pascal Walschots

  Hans, hij doet ut hoor. Tijd om te spelen met de mogelijkheden. Bedankt.

  Antwoord
 4. Selwyn

  Hans, bedankt voor de acoount. Het ziet er allemaal goed uit en voor mijzelf past het goed binnen alle andere Yahoo diensten die ik veel gebruik (Mail, My Yahoo, Launchcast). Ik moet echter nog zien of ik hier een vriendennetwerk mee op kan starten. Ik word de laatste paar maanden door jan en alleman voor allemaal social networking sites uitgenodigd en tot nu toe is hyves.nl (en in mindere mate hi5.com) de enige die ik echt gebruik en waar ik een uitgebreid netwerk op heb. Hyves is op dit moment nog wel vaak wat traag, maar als het goed is krijgen ze nieuwe servers en wordt de functionaliteit ook nog uitgebreid. Ik denk dat ik mijn vrienden echter niet weer zo ver krijg om weer op een andere site een vriendennetwerk op te zetten, ook al heeft Yahoo360 wat meer functionaliteit. In de Nederlandse studentenwereld (ben zelf student) is Hyves nu denk ik de norm en zullen mensen niet zo snel overstappen. Misschien dat ik in mijn geval Yahoo 360 wel als travelblog ga gebruiken.

  Antwoord
 5. frEdSCAPEs

  Een Yahoo!360-account? Vlug reageren!

  Wil je een Yahoo!360 account?
  Ga dan gauw naar Hans on Experience.
  Daar worden er NU 200 weggegeven.
  NB. GEEN 1 april grap!

  Antwoord
 6. Gert Jan Kole

  Hans, bedankt! Daar ga ik eens uitgebreid mee experimenteren…

  Antwoord
 7. Sylvia Kuus

  Hoi Hans,
  Fijn dat het gelukt is. Ben niet zo bloggerig, maar door grote stappen/veranderingen de laatste tijd begin ik het medium steeds aantrekkelijker te vinden om mijn netwerk zo op de hoogte te houden in plaats van in ellenlange individuele emails in herhaling te moeten treden. Als ThinkTank medium ook aardig. Ik ga ermee aan de slag. Bedankt voor de uitnodiging.
  Sylvia

  Antwoord
 8. Michel

  Hallo Hans,
  Hartelijk dank voor t account 🙂
  Zojuist aktief gemaakt, maar nu moet ik naar m’n werk…
  Kan ik het vanaf daar even verder bekijken 😛
  Now it’s time to jump in and start making the most of Yahoo! 360°
  Thanks!
  Michel.

  Antwoord
 9. Jan

  Bedankt Hans,
  Ik zal het eens bekijken. Maar http://www.partyflock.nl blijft toch de leukste site om met je vrienden te netwerken. Voor mensen van mijn leeftijd dan

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This