Select Page

Wow wat een toename van lezers!

Stats_feedburner_augustusStats_feedburner_1_sept

195 lezers via mijn RSS feed! Tjee, echt te gek. Zou dat nu komen door het interview in Emerce? ik denk het wel. Ik ben benieuwd wat er morgen op de teller staat. Kijk eens naar de spectaculaire groei van de afgelopen dagen! Bedankt mensen dat jullie erbij gekomen zijn of zijn gebleven.

Update: enkele uren later is het aantal gezakt naar 191…..

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. bertrand

  Het is je gegund. Mag ik een bevriend blogje worden:)

  Antwoord
 2. A3D

  Ik heb je rss toegevoegd na het lezen van het interview in Emerce…klopt dus ja. “Een weblog kun je niet van bovenaf opleggen”…het aantal hits ook niet 😉

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  @bertrand: zijn wij bevriend dan 😉 Done!
  @a3d: dag adrie. Als ‘flash-man’ kun jij mij natuurlijk perfect advies geven bij mijn screencasts in flash 😉 Welkom hier man! Ik hoop dat je er wat van je gading vindt.

  Antwoord
 4. Arnoud

  Gefeliciteerd!! Dit is een mooie stijging, eind maart stond je nog op 58.
  Met kerst 500+ ???

  Antwoord
 5. A3D

  Screencasts in Flash…ben wel eens iets aan het bakken geweest met “Wink”. Maar dan voegde ik wel het geluid later pas toe (om gebruik te kunnen maken van de geluids compressie in Flash). Hoe dan ook, denk ik wel dat Flash er de geschikte tool voor is, om de eenvoudige reden dat het cross platform is en de mogelijkheden wat video en geluid betreft alleen maar toe gaan nemen (F8 komt er aan). Maar als ik je ergens mee kan helpen gil je maar hoor 😉

  Antwoord
 6. A3D

  Tja waar zou de F voor staan?…hahaha Flash 8 (8ball) sorry.

  Antwoord
 7. Pierre

  Het ziet er naar uit dat Feedburner wat problemen heeft met de statistieken. Ik had vanochtend hetzelfde verschijnsel en nu staan alle tellers op nul (zero, niks, noppes). Ik denk even positief en ga er vanuit dat ze iets aan het resetten zijn.

  Antwoord
 8. Hans on Experience

  @pierre: ja zag ik ook even rond een uur of 8 vanmorgen. Nu (half 9) is alles weer normaal.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This