Select Page

Wow wat een dag gisteren bij Emerce eday

Technorati tags: Flickr foto tag: emerce eday

Een enerverende dag gisteren. Mooie presentaties gezien en weer veel mensen ontmoet. Het blijft toch een prachtig fenomeen dat mensen je naar aanleiding van je weblog aanspreken om dat ze de foto daarop gezien hebben. Ook naar aanleiding van mijn rol in het panel van de sessie PR en blogging spraken veel mensen me aan. Ik moet zeggen dat die presentatie eerder deze week en het deelnemen in een panel naar meer smaakt. Leuk om over datgene waar je over blogt, de trends die je volgt, kunt praten. Voegt weer wat toe aan het webloggen. Ik heb ook gemerkt dat ik het leuk vind om daarover te presenteren of iets te vertellen in gesprekken. Komende tijd maar eens na gaan denken hoe ik dat geven van presentaties verder vorm ga geven.
Heb je daarover ideeën? Ik hou me aanbevolen 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This