Select Page

Wow, ik gaf weer een presentatie bij de HAN

Update: de presentatie is nu ook op video te zien.

Vanmiddag gaf ik weer een presentatie over nieuwe media. Of liever over de nieuwe tijdsgeest. Aan het kernteam van de HAN dat het project Professionele Ruimte van docenten gaat trekken.
Ze vonden het duizelingwekkend, inspirerend en herkenbaar, Bij anderen duizelde het of ze moesten het laten zakken, want het was zo veel. "Kunnen we je inhuren", "Ik zie veel mogelijkheden", "Dit brengt mensen in beweging", "Tegenstrijdigheden", hoorde ik ook.

Ja het was dan ook onbedoeld aangekondigd als verwarringssessie. Ik had dat zelf zo genoemd, want ik merk dat dat vaak gebeurt. Ik haal fundamenten weg, maak een diep gat in vastgeroeste overtuigingen. Tenminste dat denk ik. Ik loop dan helemaal leeg. Maar eigenlijk is het een inspiratiesessie. Tenminste als je de luiken open zet en je even vol laat stromen met verwarring en inspiratie.
Na zo’n presentatie kun je mij bij elkaar vegen. Ik ben dan helemaal leeg. Heerlijk om je zo te mogen geven. En ja dat is verwarrend en/of inspirerend voor mijn publiek, maar ook nog steeds voor mij. Ik maak me nogal druk tijdens zo’n sessie 😉 Kan er ook niks aan doen.

Maar goed. De presentatie vind je hieronder en is voor degene die me volgen niet zoveel nieuws. We hebben het ook opgenomen op video, dus wie weet komt dat ook nog online.

Ik prijs me gelukkig dat ik deze presentatie weer heb mogen geven bij de HAN en dat men er voor open staat (jawel Kristel Baele lid van de directie zat er ook bij). Dat voelt goed. En het project waarin een bottom-up dialoog gefaciliteerd wordt krijgt zo maximale kansen.

Inderdaad zo voel ik het: HAN geeft je de ruimte!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. ella hueting

  Wat een inspirerend verhaal! Hans, ik heb de slides inderdaad al eerder gezien, maar heb het verhaal nog nooit gehoord. Als je het weer eens houdt, laat je me dan even weten? Het lijkt me fantastisch om je het verhaal ook te horen vertellen.
  Ella

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Bedankt Ella. Ja mensen vonden het enerzijds verwarrend en anderzijds inspirerend. Ik hoop snel ook de video online te hebben, zodat je de sessie ook op video kunt zien.
  Ik wil deze presentatie ook graag een keer geven in de staflunch in het nieuwe jaar.

  Antwoord
 3. Peter te Riele

  Jammer Hans dat het een wmv (windowsmediavideo) is, dat kan ik op mijn Apple (nog) niet draaien. Ik ben wel erg benieuwd want de ppt was al intrigerend.
  Succes!
  Peter

  Antwoord
 4. Peter te Riele

  Jammer Hans dat het een wmv (windowsmediavideo) is, dat kan ik op mijn Apple (nog) niet draaien. Ik ben wel erg benieuwd want de ppt was al intrigerend.
  Succes!
  Peter

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This