Select Page

Wordcloud on your T-Shirt

I found this at Coolz0r: customize your own T-shirt with the wordcloud of your blog on it.  And yes I have ordered one.

Link: snapshirt

Thx Miel!

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Pierre

  For my weblog it suffers from the same problem as other tools that don’t know any Dutch. It fails to throw out all the Dutch noice words leaving it up to me to select all of them myself.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Yes I know. Just editing some words in a few minutes and hopla done 😉

  Antwoord
 3. Arnoud

  Heb jij een reactie of een t-shirt ontvangen? Ik heb twee dagen geleden ook een shirt besteld, maar nog geen reactie terug.

  Antwoord
 4. Smetty's Soapbox

  Cloud shirt

  Een paar dagen geleden linkte iedereen naar Snapshirts.com. Het bedrijf maakt t-shirts met een tag cloud die het genereert op basis van je weblog.
  Ik gaf de url van mijn blog op, verwijderde erg veel nutteloze woorden (als, dat, het, in etc) en las dat…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This