Misschien wil je al een kijkje nemen in mijn nieuwe Context. Dat kan. Klik dan op het woordje Context. Je ziet dan hoe het er uit komt te zien. De homepage zal er straks ook zo uit gaan zien en de sidebar heeft dezelfde opzet. Natuurlijk staan er straks op de homepage ook nog de laatste reactie en de pulldown menus met de diverse archiven. Maar de rest zal dus onder de Context gaan vallen. In die Context komen dus zaken te staan die ik uitprobeer of op wil slaan. Uiteraard blijven de postings gewoon hier verschijnen. Met eventueel een link naar een plek in de Context.
Klik gerust eens rond en kijk maar eens of het je bevalt. Je zult dus nu nog twee verschillende opmaken zien; die van de huidge weblog en die van mijn nieuwe gedeelte. Vanavond als het wat rustiger is op de weblog zal ik eens kijken of ik de nieuwe stylesheet en de homepage live kan zetten.

Op een rijtje dus wat er straks zal veranderen:
– homepage van 3 naar 2 kolommen
– homepage zal vaste breedte (800px) gaan krijgen waardoor achtergrondkleur te zien zal zijn
– sidebar zal rechts staan
– In de sidebar op de homepage komen naast een foto, mijn default webfeed, de recent comments, de puldown menus met diverse archieven (zoals die nu ook links staan), mijn context met de links naar andere interessante plekken op mijn weblog, de searchmogelijkheden van Google en Technorati, de statistieken en een creative commons icon. Wellicht dat ik het plaatje van de screencast over weblogs daar ook nog ergens neerzet. That’s all!
– in de Context kun je geen reacties kwijt of trackbacks. Het is puur een verzamelplaats.

Laat me weten als je nog iets raars tegen komt of andere opmerkingen hebt en wat je van dat gedeelte in de Context vindt.

My Context