Select Page

We-think: contribute, connect, collaborate, create

Ik kreeg een mailtje van Dennis van Santen. Hij is de nieuwe Learning Consultant bij NewLevel.nl. Hij had een artikel in NRC gelezen van Charles Leadbeater over We-Think met als titel: “De Massa wordt creatief en innovatief”. Charles Leadbeater is nl. bezig met een nieuw boek. Of eigenlijk heeft hij het al af. En je kunt de draft ervan al helemaal downloaden. Wat het aardige is (behalve de inhoud natuurlijk) is dat hij de lezers laat meedoen: contribute, connect, collaborate, create. Daarom is het dus nog niet af smile_regular
Je kunt namelijk je reacties delen op de teksten en die worden dan zonder meer opgenomen in het boek. We willen namelijk niet alleen meer consumeren maar meedoen. En dan is dit natuurlijk een aardige vondst. Hij brengt het gelijk in de praktijk. 
In het artikel in NRC zegt Charles:

“Dankzij het internet kunnen slimme mensen massaal hun creativiteit inzetten. (…) Bedrijven moeten zich daarvoor openstellen.”

Tja, wel vreemd is het dan weer dat ik op zijn We-think blog niet kan reageren….. Wil hij nu een boek verkopen, zijn mening verkondigen, ons mee laten doen,….? Ik ben er nog niet uit. Het fenomeen op zich is natuurlijk interessant genoeg.

(oh ja, disclosure: newlevel.nl is een dochteronderneming van Tulip Computers, waar ik werk)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This