Select Page

Web 2.0 innovatie uit de polder: primeur Winkwaves

Zojuist kreeg ik de primeur van Rene Jansen van Winkwaves. Watvindenwijover.nl krijgt nl. nieuwe functionaliteiten. Namelijk een Expert en Leestafel functie. Het is precies wat het zegt. Je kunt expert worden binnen watvindenwijover.nl en op de leestafel liggen pro-actief leuke tips te wachten op je op basis van je profiel.

René Jansen van Winkwaves: "Dit soort ideeën vind je nog helemaal niet bij de andere social bookmarking sites. Het is erg gaaf om te merken dat onze gebruikers zo enthousiast zijn, dat we als gewone Hollandse jongens met onze ideeën en ambities toch voorop lopen."

Mark Schoondorp, ontwerper bij Winkwaves vertelt over de "expert" functie: "Het menselijke aspect is heel belangrijk om te bepalen of je een mening serieus moet nemen of niet. Daarom hebben we social bookmarking uitgebreid met social networking zoals we kennen van Hyves of LinkedIn……"

Persbericht Winkwaves web20 innovatie uit de polder

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Martin

    het lijkt erop dat de pdf niet te downloaden is. Zou je die alsnog willen linken? Bedankt.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This