Select Page

Wat is Nederland toch mooi!

vaals 20060108 Ik was vanaf vorige week vrijdag tot vandaag voor een weekje weg naar Vaals. Heerlijk genoten met het gezin van een prachtige omgeving. Lekker gewandeld. Koninginnedag in Maastricht meegemaakt en genoten van de prachtige natuur en het mooie weer. Het park Landal Greenpark: Hoog Vaals doet zijn naam eer aan. Prachtig gelegen op een helling bij Vaals in de prachtige natuur en helemaal autovrij. Wat is Nederland daar toch mooi!
Het is moeilijk om in beelden weer te geven wat je ziet. Maar deze fotoset geeft je misschien een heel klein beetje het gevoel dat we daar hadden. Wat me vooral op viel is de kleinschaligheid van het landschap. Ruilverkaveling heeft daar nog niet plaatsgevonden volgens mij. Dus je vindt er nog kleine akkertjes, paden tussen de weilanden die dan niet afgemaakt zijn met prikkeldraad maar met van die heggetjes. Ook staan er overal nog oude bomen in de weilanden en liggen er stukken braak. Dat geeft een heel gevarieerd landschap en een gevoel van vroeger.
En een week zonder notebook en internet is helemaal geen straf   Niet dat ik het werken op mijn weblog zo ervaar, maar het viel me op hoe makkelijk het is om de schakelaar gewoon om te zetten en geen weblog meer ‘aan te raken’ of te lezen. Nadeel was wel dat er wat vervelende spam op mijn blog stond. Excuses daarvoor. Ik had expres de reactie en trackbackfunctie aan laten staan om eens te zien wat er dan gebeurt en natuurlijk om degenen die dat wilden toch de mogelijkheid te geven te reageren. De rommel is nu geloof ik weer van mijn weblog af en ik zit nu nog lekker na te genieten met het bekijken van mijn foto’s.
Ja echt aan te bevelen dat Zuid Limburg!

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Fred Zelders

    Jij snapt dus waarom ik daar weer -als ik oud ben- wil gaan wonen.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This