Select Page

Wat is liefde?

Prachtig filmpje. Henk Jan kreeg een mailtje. Ik herhaal hier de inhoud van dat mailtje:

"WAAR GEBEURD VERHAAL

Zegt een zoon tegen zijn vader : Pap, wil je een marathon met me lopen?
De vader, die ondanks dat hij een hartaandoening heeft zegt JA.

Ze lopen een marathon samen.

Zoon vraagt : Pap wil je nog een marathon met me lopen?
Vader zegt weer ja.

Op een dag vraagt de zoon aan zijn vader ‘Pap wil je de Ironman met mij doen?’. De ‘Ironman’ is de zwaarste triatlon die er bestaat (4 km zwemmen, 180 KM fietsen en vervolgens 42 km hardlopen).
Vader zegt weer ja."

En toen plaatste hij dit filmpje. Dit is zo ontroerend en zo mooi! Ik kreeg er een brok van in mijn keel en tranen in mijn ogen. Ik wilde het ook met jullie delen.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. peterter

    Prachtig en ontroerend filmpje. Wat mooi als vader en zoon dit samen doormaken en wat is een mens tot veel in staat als hij durft, ervoor gaat en weet wat hij écht wil.
    Inspirerend dus.
    Peterter

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This