Select Page

Waar komen jullie vandaan?

Ik had al een tooltje maarmee ik lezers kon laten zien wat andere lezers nog meer lezen. Dat is het lijstje dat je rechts ziet als feeds4all lijstje. Dat zijn dus links van mensen die ook feed4all gebruiken en waar veel op geklikt wordt. Ook kon je al de mybloglog-mensen zien. Dus mensen die ook een MyBlogLog accountje hebben. Met MyBlogLog kun je de clicks van je lezers zien.  De mensen die een dergelijk accountje hebben en die dan mijn weblog bezoeken zie je met een fotootje ook rechts. Ook weer aanklikbaar om eens te kijken wie ze zijn.
Maar nu heb ik ook iets gevonden waarmee ik kan laten zien waar je vandaan komt. Dus van welke website kom je hier terecht. Dat lijstje vind je ook rechts en er staat onder eRefferers. Dat lijstje geeft dus de links weer waar een lezer het laatst is geweest. Je kunt dat weer aanklikken, waardoor je dus naar de betreffende website of weblog gaat.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Huub Koch

  Leuk tooltje Hans,
  Heb het ook in mijn log gezet om te kijken hoe dat werkt.
  Trouwens, lekker he dat thuiswerken… ik doe niet anders!
  Groeten van Huub

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This