Select Page

VPOE-108-20051128: test vanuit DailyMotion

VPOE-108-20051128: test vanuit DailyMotion

Pin yourself on the Frappr! map.

VPOE-108-20051128
Originally uploaded by hansonexperience

Deze posting dient als proef om te zien of Dailymotion de video inderdaad in TypePad ‘aflevert’. Ik heb de video zojuist geuploaded en maak nu deze posting in Dailymotion on het plaatje van de video.
Als het goed is moet er een player te zien zijn zo meteen in deze posting die de video ook af speelt. Ik ben benieuwd.
Daarna test ik het even op mijn notebook om te zien of het ook werkt als je geen QuickTime hebt.
Ik druk nu op create this post.
Update: dit werkt toch wel fabeltastisch 😉 Ik maak deze update nu in TypePad zelf. Ondertussen heb ik gezien dat de posting inderdaad hier staat en werkt. Zelfs op mijn notebook zonder QuickTime! Echt gaaf dit.
Ik zag even later wel een 2e posting erbij komen die ik snel gedeleted heb. Ik hoop niet dat er nu continu postings bij komen.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

10 Comments

 1. Willem

  Volg je blog al een hele tijd, maar wil je nu echt even bedanken voor deze prachtige tip! In blogger.com werkt het bijna goed: Er wordt keurig een nieuwe posting gemaakt, maar helaas wordt het item niet aan de voorpagina toegevoegd. Voor de rest inderdad geweldig! Geen arbitrage zoals bij Google vraag ik me af? En… waar verdienen deze jongens hun geld aan? Wie het weet mag het zeggen.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @willem, thanks. Ja dit is echt gaaf! Wat bedoel je dat het niet op je homepage komt?

  Antwoord
 3. Stan Segers

  @Hans. Kun je eens kijken of je iets met het basis-geluidsniveau kunt doen. Als ik een (V)POE be-kijk/luister, moet ik het geluidsniveau van mijn boxen behoorlijk opvoeren

  Antwoord
 4. Benjamin Bejbaum

  Hi Hans,
  i don’t really understand dutch , but i think i can feel the “vibe” of
  your last blog post : ” dit werkt toch wel fabeltastisch 😉 ”
  Regards,

  Antwoord
 5. Henk-Jan Winkeldermaat

  Ik heb het gevoel dat het mij ook is gelukt. Dan breekt er wel een erg gave tijd aan, als ik zo makkelijk mijn video’s kan wegschrijven. Alhoewel ik mijn video nog steeds niet op mijn blog krijg afgespeeld, ik zag het plaatje net wel, klikte op de playknop maar dan verdwijnt vervolgens het plaatje weer.
  Ik probeerde het nu net op jouw plaatje en kreeg de tekst: This Dailymotion Blog key isn’t valid for this blog.
  Dus ik weet niet of het aan mij ligt of aan Dialymotion, maar helemaal lekker gaat het nog niet, volgens mij. De eerset euforie is er in ieder geval al wel (zo tussen Paul de Leeuw en Daar vliegen de Panters door).
  Thanks Hans! Again and again…

  Antwoord
 6. Stan Segers

  @Hans, bij de twee genoemde links is het geluid wel hard genoeg… problem solved zo gezegd.

  Antwoord
 7. Hans Mestrum

  @stan: thx! Ja nieuwe microfoon: http://www.flickr.com/photos/hans-on-experience/sets/1290309/
  @ Henk-Jan: hhmmm. Jammer. Kennelijk is er dus toch weer iets nodig bij een bezoeker. Heb jij flash op je pc? Kun je testen door mijn screencast op mijn blog rechtsboven te starten. Als die werkt heb je flash. Dus dat is het dan niet. Misschien iets met ActiveX…
  Ja euforie had ik ook. Zeker omdat het werkte 😉
  Stan jij bent technisch, weet jij waarom Henk Jan het niet lukt.
  Ik heb overigens ook de vraag aan dailymotion gesteld.

  Antwoord
 8. Henk-Jan Winkeldermaat

  Geweldig Hans, klopt. Ik heb nu Flashplayer geïnstalleerd en hij doet het. Check it out, meteen mijn nieuwste videootje op mijn weblog gezet over New Technology Events met Igor Beuker die een samenvattig geeft van de avond. (Wel heeel beknopt).
  Thaaaaanks! Dit wordt echt goed, ik was een beetje van het video-en afgeraakt, omdat ik het maar moeilijk kon wegschrijven (via Google duurde het zo lang en had ik het niet zelf in de hand) Nu wordt het echt leuk! Live bloggen wordt nu echt semi live vodcasten en podcasten!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This