Select Page

Volgorde wat aangepast. Moet er nog meer veranderd worden?

Ik heb eens wat veranderd aan de indeling aan de recherkant. Zo staan nu de reacties prominent bovenaan. Omdat ik vind dat conversaties belangrijk zijn. En die stonden eerst toch wel redelijk ver naar onderen. Ik merk trouwens dat die kolom aan de rechterkant steeds voller komt met allerlei interessante zaken, zoals ‘bij de buren’ waarmee je kunt zien wat de bezoekers van mijn weblog nog meer lezen, diverse archieven, zodat je kunt zien wat ik lees en archiveer en natuurlijk de Zeitgeist, foto’s en screenshots die ter ondersteuning van een posting kunnen dienen of gewoon omdat ze leuk zijn. Natuurlijk vind je er ook mijn Skype-adres, mijn gmail account, foaf icon en message alert. De gearchiveerde postings staan nu wat verder naar onderen, net zoals het overzichtje van de laatste postings. Misschien moet ik toch naar een 3 kolommen opmaak. Hhmmm. Nog maar eens over nadenken.
Wat vinden jullie, moet er nog meer veranderen? Kunnen er onderdelen af, of mis je juist onderdelen?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This