Select Page

Wil je even meedenken over een toepassing voor live video via internet?

In mei kom er een reunie van medewerkers van Tulip Computers van voor 1995. Op zich natuurlijk al hartstikke leuk. Ik heb gelijk aangemeld. En ik ben niet de enige! Er zijn al meer dan 180 mensen die gaan komen. Prachtig!

Maar nou zijn er ook een aantal mensen die in het buitenland wonen (India, Nieuw Zeeland, China, Amerika) en werken of dan juist op zaken reis naar het buitenland. Nu wil de organisatie die mensen toch bij de reunie betrekken door een live verbinding te maken voor die avond. En als het kan twee richtingen op. Waarschijnlijk zijn er best wel programma’s in het Web 2.0 spectrum die dat aan kunnen. Ik heb zelf wel eens met een paar mensen tegelijkertijd in Ustream.tv gewerkt. Maar misschien zijn er nu andere, betere toepassingen voor. En misschien wil je die aan me doorgeven, door hieronder een reactie te plaatsen. Mailen mag natuurlijk ook (let op dat je het woordje punt en at dan weg laat).

Dus: wie kent een gratis toepassing voor een live videoverbinding (twee richtingen op) via het internet !

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Gerard Dummer

  Dag Hans,
  Is Operator11 niet iets voor jou?
  Groeten,
  Gerard

  Antwoord
 2. Margreet

  @Hans,
  Waarom video en niet een virtuele omgeving? Daar zijn ruimschoots mogelijkheden en het is leuk om daarmee eens te experimenteren!

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @willem en gerard: bedankt!
  @margreet: wat bedoel je? Hoe zie je dat voor je? Mensen willen in ieder geval graag live contact. Ze hebben elkaar misschien 10 jaar niet meer gezien.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This